Stancolás, szerszámkészítés? Nyomdai utómunkák pofiktól!

ritzeléssel, bigeléssel és stancszerszámokÍzléses, igényes és minőségi nyomdai utómunkálatok elvégzéséhez keres megbízható céget? Nálunk a legjobb helyen jár! Ha minket választ, akkor olyan szolgáltatásokat vehet igénybe stancolással ritzeléssel, bigeléssel és stancszerszámok készítésével kapcsolatban, amik ár-érték arányban kiválónak számítanak!

A stancolás segítségével a különféle papíralapú termékeket lehet egyedibbé, dekoratívabbá tenni. A stancolás mellett stancszerszámok készítésével is foglalkozunk, és büszkén jelenthetjük ki, hogy mindkét fajta tevékenységben a magas színvonalra törekszünk.

Szeretnénk megkérni minden kedves érdeklődőt, hogy amennyiben szeretnének többet megtudni cégünkről, szolgáltatásainkról, a kapcsolat menüpontban található elérhetőségeken keressenek minket bizalommal! Válasszák a telefonos megkeresést, hiszen így azonnal kapcsolatba léphetnek velünk és tájékozódhatnak szolgáltatásainkról és termékeinkről.

Forduljon hozzánk Ön is bizalommal, ha stancolással, ritzeléssel, bigeléssel és stancszerszámok készítésével szeretne megbízni minket; hívja kollégáinkat a megadott telefonszámokon!

Elérhetőségeink:

Maya Stanc Kft.

Cím: 1165. Budapest, Zsemlékes út 26.

Telefon: +36 1/407-4199 (munkaidőben)

Mobil: +36 70/242-9407

Email: stancolasjoaron@gmail.com